Connecta el teu talent amb l’ESS és un projecte que pretén apropar el món universitari i les entitats i empreses de l’Economia Social (ESS). L’objectiu és fomentar la innovació socioeconòmica a l’economia social oferint als i les joves la possibilitat d’accedir a una primera ocupació laboral i, a les empreses socials, solucions innovadores als reptes que se’ls presenten

BUSQUES PRÀCTIQUES UNIVERSITÀRIES

Si vols ampliar coneixements i experiència en la teva àrea de formació, aquí trobaràs les darreres ofertes publicades a través de la Xarxa d’Universitats.

Per inscriure’t a una oferta de pràctiques no has d’omplir formularis amb el teu CV, però sí has d’autoavaluar les teves competències respecte a l’oferta a què t’inscrius. Sigues acurat/da durant l’autoavaluació.

OFEREIXES VACANTS DE PRÀCTIQUES?

Si formes part d’una entitat o empresa de l’economia social i del tercer sector i tens vacants per a pràctiques universitàries, dona’t d’alta a la plataforma de manera gratuïta.

La clau de l’èxit de la selecció per competències està en l’encaix entre ofertes i persones candidates que realment compleixen les competències, habilitats, coneixements i aptituds que requereix la vacant.

ÚLTIMES PRÀCTIQUES UNIVERSITÀRIES PUBLICADES

Reprodueix vídeo

Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Xarxa d’Universitats:

“Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona”

ajuntament de barcelona